Houtrot Herstellen

N. Reek Afbouwbedrijf - Zaandam "Houtrot Herstellen".

“Het is van groot belang dat u in de eerste stadia van houtrot maatregelen neemt”


Het ontstaan van houtrot begint vaak in de kern van het hout, bij een houtvochtgehalte hoger dan 20%. Houtrot is hout dat aangetast is door schimmels. Houtrot is één van de grootste problemen in houten kozijnen, vooral voor de oudere woningen. Doordat de kennis over houtrot een aantal jaren geleden nog in de kinderschoenen stond werd hier weinig tot geen rekening mee gehouden tijdens de bouw van huizen. Hierdoor hebben veel oudere woningen last van rotte kozijnen, ramen en deuren.

Heeft u rotte kozijnen, ramen of deuren dan is vervanging niet altijd nodig. Door middel van nieuwe houtrotherstel producten kunnen wij van N. Reek Afbouwbedrijf uw authentieke kozijnen, ramen en deuren namelijk weer als nieuw restaureren zodat ze weer jaren mee gaan en dit alles voor een zeer betaalbare prijs. Wij zijn gevestigd in Zaandam en actief in heel Noord-Holland. Ziet u bijvoorbeeld zwarte plekken ontstaan op u kozijnen of staan er verbindingen open dan is dit een plek waar vocht zich in nestelt waarna houtrot kan ontstaan.

Denkt u houtrot te hebben of twijfelt u over de staat van uw houten kozijnen, ramen of deuren? Laat uw houtwerk dan nu gratis en vakkundig controleren. Wij kijken dan bijvoorbeeld naar openstaande verbindingen, gescheurd of donker hout, het vochtgehalte en de draairuimte van uw houtwerk. Het is van groot belang dat u in de eerste stadia van houtrot maatregelen neemt. Een jaarlijkse controle is daarom ook geen overbodige luxe. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen.

In het onderstaande overzicht vindt u enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij verrichten binnen onze dienst Houtrot Herstellen. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op (+316 34 992 661), of mail ons op info@nreek.nl. U kunt ook gebruik maken van ons handige contactformulier, deze vindt u in ons menu onder het item Contact – Contactformulier.


Voorbeelden van werkzaamheden: Houtrot Herstellen.

  • gratis houtrot controle
  • houtrot reparatie aan houtwerk
  • vervangen van houtwerk
Contactformulier: