Hogere energielabelklasse verkrijgen

N. Reek Afbouwbedrijf - Zaandam "Energielabel".

“Door uw pand of woning juist te isoleren is het mogelijk een hogere energielabelklasse te verkrijgen.”


Wij van N. Reek Afbouwbedrijf realiseren ons goed dat uw woonlasten voor een belangrijk deel uit energiekosten zullen bestaan. Helaas is het zo dat deze kosten voor stroom en gas op zichzelf fors lijken te blijven stijgen door o.a. de verhoogde Btw-tarieven en de zwaardere belastingen op fossiele brandstoffen. Uitgerekend in deze tijd speelt energie helaas wel een grote rol in ons dagelijks bestaan en los van de schade die dit meebrengt aan het milieu wil niemand onnodig stookkosten betalen. Heeft u dus last van bovenmatig temperatuurverlies, tochtklachten of vochtproblemen die van bouwfysische aard zijn, dan wilt u die natuurlijk zo spoedig mogelijk door ons laten verhelpen.

Bent u in het bezit van één of meerdere pand(en) of woning(en), dan heeft het isoleren van uw woning nog een extra voordeel dat met de huidige woningmarkt van groot belang kan zijn. Door uw panden of woningen op de juiste manier te isoleren is het namelijk mogelijk een hogere energielabelklasse te verkrijgen. Dit energielabel geeft informatie over de energiezuinigheid van de woning door middel van klasse (A++ tot en met G). Verkopers en verhuurders van woningen zijn verplicht dit energielabel te overhandigen aan nieuwe kopers of huurders. Een hogere energielabelklasse maakt uw woning(en) hierdoor waardevoller en dus aantrekkelijker voor nieuwe kopers en huurders. Dit vergroot natuurlijk direct uw kansen op de huidige problematische woningmarkt.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het isoleren van woningen en bedrijfspanden, kunnen wij u voorzien van zeer deskundig advies op het gebied van de meest gespecialiseerde isolatie. Gelukkig kost dit ook nog eens minder dan men denkt, want maar weinig mensen lijken op de hoogte te zijn van de subsidies die een groot deel van de Nederlandse gemeentes vrijgeven voor het isoleren van woningen. Dit maakt het isoleren van uw woning natuurlijk vele malen aantrekkelijker. Het plaatsen van bijvoorbeeld dubbel glas hoeft hierdoor vaak helemaal niet veel te kosten. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op (+316 34 992 661), of mail ons op info@nreek.nl. U kunt ook gebruik maken van ons handige contactformulier, deze vindt u in ons menu onder het item Contact – Contactformulier.

Contactformulier:

Comments are closed.